Vanliga frågor och svar

 • Fråga: Hur skapar jag ett konto?

  Gå till startsidan och klicka på knappen "Skapa konto". Du ombeds då skapa ett konto med ditt namn, din e-post och ett valfritt lösenord. Du behöver också välja vilken region du tillhör samt vilken klinik du jobbar på.

 • Fråga: Vad gör jag om jag glömt mitt lösenord?

  Svar: Klicka på länken "Glömt mitt lösenord?" på sidan där du loggar in så kommer ett nytt lösenord att skickas till dig. Skulle det mot förmodan inte fungera så skicka gärna ett mail till info@t4academy.se så hjälper vi dig.

 • Fråga: I vilka webbläsare kan jag se kurserna?

  Svar: Vi rekommenderar de två största webbläsarna på den svenska marknaden som är Google Crome och Safari för bästa resultat. Vi rekommenderar INTE Internet Explorer eftersom Microsoft kommer att avsluta sin support på denna och viss funktionalitet i T4 Academy fungerar inte om man använder Internet Explorer.

 • Fråga: Hur ändrar jag mina kontouppgifter?

  Svar: Börja med att logga in på ditt konto. Därefter klickar du uppe till höger på ditt egna namn och därefter på "mitt konto". I vänstra menyn väljer du sedan "Min profil". Där kan du ändra de uppgifter du önskar.

 • Fråga: Filmerna är lite långsamma, går det att ändra hastigheten?

  Svar: Ja genom att välja "kugghjulet" nere till höger under kursspelaren och sedan välja "Speed". Där kan du välja att spela upp filmerna lite snabbare, t ex 1,5 x hastigheten.

 • Fråga: När kan jag certifiera mig i CS T4?

  Svar: Från och med version 3.3.1 av T4 kommer alla användare att kunna certifiera sig i produkten. Ett certifikat skapas när du har genomfört 100% av kursen samt klarat slutprovet.