Vanliga frågor och svar

 • Fråga: Hur skapar jag ett konto?

  Gå till startsidan och klicka på knappen "Skapa konto". Du ombeds då skapa ett konto med ditt namn, din e-post från din arbetsgivare, och ett valfritt lösenord. Ange också vilken region du tillhör samt vilken klinik du jobbar på.

 • Fråga: Vad gör jag om jag glömt mitt lösenord?

  Svar: På inloggningssidan, klicka på länken "Glömt mitt lösenord?". Ett nytt lösenord kommer då att skickas via mejl till dig. Skulle det mot förmodan inte fungera, skicka ett mejl till info@t4academy.se så hjälper vi dig.

 • Fråga: Vilken webbläsare kan jag använda för att se kurserna?

  Svar: Vi rekommenderar Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Safari för bästa resultat.

 • Fråga: Kan jag ändra mina kontouppgifter?

  Svar: Ja det kan du göra. Logga in på T4 Academy och klicka därefter ditt eget namn längst till höger i menyraden och välj "Mitt Konto". Där kan du sedan ändra de uppgifter du önskar.

 • Fråga: Filmerna är långsamma, går det att ändra hastigheten?

  Svar: Ja det kan du göra. Klicka ikonen för inställningar under kursspelaren (kugghjulet) och under "Speed" kan du sedan välja vilket tempo som filmerna ska spelas upp i.

 • Fråga: Finns det undertexter till filmerna?

  Svar: Ja de flesta filmerna har undertexter på svenska och engelska. För att vissa undertexter, klicka på ikonen för undertexter under kursspelaren (CC) och välj på vilket språk undertexter ska visas.

 • Fråga: Kan jag certifiera mig i T4?

  Svar: Ja. När kursen "Certifieringskurs i T4" är avklarad erhålls ett certifikat att du har de kunskaper som krävs för att jobba i T4. Certifikatet skapas när du har genomfört 100% av kursen samt klarat slutprovet. Certifikatet är giltigt i 18 månader.